COMPANIA

 


Daca sunteti in cautarea unui partener cu inalta tinuta profesionala care sa va preia grijile departamentului de contabilitate, personal si salarizare, care sa va ofere consultanta necesara dezvoltarii afacerii dvs., atunci noi suntem solutia.
CONTAFISCAL BERATUNG Cluj Napoca
Suntem o firma de contabilitate, expertiza contabila, consultanta financiara si consultanta fiscala.

Membra CECCAR din anul 2004, societatea noastra este condusa in activitatea pe care o desfasoara de principiile esentiale ale profesiei, si anume: integritate, independenta, obiectivitate si mai ales competenta.

Obiectivul pe care ni l-am propus inca de la infiintare a fost sa asiguram servicii de contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala si financiara la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Echipa noastra tanara si dinamica ne-a ajutat sa ne atingem obiectivul propus: oferim clientilor nostrii in exclusivitate servicii de calitate.

Cresterea intr-un ritm foarte dinamic a portofoliului de clienti confirma competenta profesionala si calitatea pentru orice tip de servicii pe care firma noastra le ofera.

Ne adresam firmelor mici si mijlocii, precum si companiilor mari din orice domeniu.
Oferim clientilor nostrii servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente.

Echipa care constituie nucleul societatii este formata din economisti cu o vasta experienta, consultanti fiscali, evaluatori, contabili autorizati, experti contabili si contabili stagiari organaziti in asa fel incat sa faca fata exigentelor actuale.

Noi conlucram si cu o serie de colaboratori din diverse domenii: tehnica de calcul, drept civil comercial, audit etc..

Serviciile pe care le oferim sunt de calitate si la standarde europene.

Puneti-ne fortele la incercare si veti fi multumiti de experienta de care dispunem, de promptitudinea, siguranta si seriozitatea de care dam dovada precum si de flexibilitatea cu care ne intampinam clientii.
Intocmirea de situatii financiare anuale, verificarea contabila pentru realizarea situatiilor financiare anuale, evitarea erorilor de intocmire a bilantului, analiza situatiilor financiare anuale, evidenta primara a vanzarilor si documentele primare justificative, cum sa respectati limitarile legale referitoare la lichiditati, care sunt cheltuielile deductibile fiscal …
… Iata doar cateva dintre problemele cu care sunteti obligati sa va confruntati in activitatea dumneavoastra.

Echipa noastra de experti in domeniul contabilitatii si consultanta fiscala va scuteste de toate bataile de cap, oferindu-va o contabilitate sigura si alte solutii la cheie.
Noi vom veghea permanent si cu rigurozitate la evitarea oricaror greseli – facute din graba, din ignoranta, lipsa de informare sau neprofesionism.
Noi ne vom asuma corectitudinea contabilitatii firmei dumneavoastra.
Noi ne vom informa asupra reglementarilor legale in domeniul contabilitatii si le vom aplica cu sfintenie in contabilitatea de gestiune a firmei dumneavoastra.

SC CONTAFISCAL BERATUNG SRL a fost infiintata avand la baza urmatoarelor principii:

Sa reprezentam o alternativa la oferta firmelor mari de contabilitate

Sa oferim servicii contabile profesionale

Sa oferim clientilor un plus de valoare prin servicile noastre, oferindu-le sfaturi innainte de aparitia problemelor

Sa respectam legislatia financiar-contabila

Sa fim bine informati cu noile reglementari fiscale

Sa venim in intampinarea partenerilor nostri cu raspunsuri financiare profesionale, care sa corespunda fiecarei cerinte prin intermediul diferitelor rapoarte si situatii complexe in domeniul financiar-contabil si fiscal pe care le punem la dispozitia clientilor

Sa contribuim prin cunostintele avute la reusita financiara a partenerilor nostri

Sa fim alaturi de nevoile particulare ale fiecarui client

Clientul nostru sa detina avantajul evidentei contabile complete si corecte

Clientul nostru sa poata evita fiscalitatea excesiva profitand de facilitatile fiscale in vigoare pentru o maximizare a profitului

Clientul nostru sa fie pregatit oricand pentru un control fiscal

La nivel mondial tendinta întreprinderilor este de externalizare a serviciilor, aceasta oferind mai mult timp pentru desfasurarea activitatii cadrelor de conducere si reducand substantial costurile pentru realizarea obiectivelor întreprinderii.

CONTACT

Call directly:(+40) 364 100 488
Address:Calea Dorobantilor nr.14-16, Building Cluj City Center